Succesvol humorbloggen over je interieur

Waar kan je het best wooninspiratie vandaan halen? Uit woonmagazines of gewoon op internet op een makelaarssite.. Mensen halen overal hun inspiratie vandaan, maar sommigen soms wel heel dichtbij huis. Gluren bij je buren, is eigenlijk heel gênant en ongepast, toch doen heel veel mensen het. Je woont in dezelfde straat, het huis is precies hetzelfde, qua vorm en bouw, dan wint de nieuwsgierigheid het toch al gauw. Hoe hebben hun de woonkamer ingericht en welke woonaccessoires, kleuren en meubelen hebben zij?

Hetzelfde,maar toch heel anders

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je woning exact een kopie van je buren wordt, je wilt alleen maar ideeën opdoen, maar wat als het nou net dé ideale woon inrichting is die jij nou zo graag wilde? De kleuraccenten, het hele lichtplan en zelfs de meubelen zijn precies jouw ding? Tja dan zul je toch je eigen persoonlijke sfeer moeten creëren om toch anders, maar wel in jouw stijl te kunnen wonen. Tegenwoordig zijn er zoveel kleurtinten, daar zit vast nog wel een mooie kleur voor jou bij, wat jouw buren dus niet hebben. Met een mooi kunstwerk, of een mooie fotoschilderij van het gezin of jezelf is het meteen een andere look, wat helemaal persoonlijk is. Ook kun je daar een mooie (spot) lamp bij ophangen, zodat je kunst of foto mooi in de spotlights staat.

Creatief in meubelen

Er zijn diverse trendy bankstellen, tafels, dressoirs en andere meubels in verschillende vormen, materiaal en kleuren te koop en niet elke meubel is hetzelfde, als je hem jezelf maakt. Ga aan de slag met oude, nieuwe of op maat gemaakte tafels en stoelen, Maak van iets nieuws oud, of maak van wat ouds iets nieuws. Daarbij wordt dus niet bedoeld dat je je meubels moet bekrassen of vernielen om het oud te maken, maar pimp bijvoorbeeld je oude meubelen weer op, met een nieuwe trendy bekleding of verf je tafel en stoelen in een frisse,nieuwe kleur!

Woonaccessoires

Woonaccessoires zijn iets wat je dus ab-so-luut nooit bij je buren moet afkijken. Voor je het weet heb je dezelfde accessoires op je vensterbank, als dat van je buren. Vreselijk! Vooral als hun het eerder hadden dan jij, dat maakt je wel een echte copycat. Ga liever zelf je woondecoratie verzinnen, wat bij jou past. Een gehaakt kleed voor aan de wand, of die mooie muurschildering. Haal wat natuur groen in huis, met een mooie grote plant en zet kleurige bloemetjes op tafels en breng gezellige sfeer in huis met geurkaarsen. Hebben de buren dat ook allemaal? Tja dan kan je beter verhuizen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *